BELANG VAN INNOVATIE

Het restaurantbedrijf lijkt misschien geen uitstekende plek voor innovatie, maar dat is het in feite wel. Of het nu gaat om eenvoudigere technologie op het verkooppunt, het adopteren van een boer-tot-bord-initiatief of het vernieuwen van de boekhoudsystemen, deze innovaties kunnen een restaurant succesvol houden.

De opkomst in de afgelopen jaren van software voor personeelsplanning zoals Sling heeft bijvoorbeeld het beheer van zowel kleine als grote werknemersgroepen gestroomlijnd. Maar Sling is meer dan alleen een agenda waarin u kunt aangeven wie er werkt.

Omdat het speciaal is ontworpen voor restaurants, helpt Sling u efficiƫnter te plannen door suggesties te doen en u te waarschuwen als er conflicten zijn. Het zijn dit soort innovaties waarvan u op de hoogte moet zijn om uw bedrijf concurrerend te houden.

Op de meeste dagen zijn er gewoon te veel dingen om effectief af te handelen. Daarom is het belangrijk om te leren delegeren. Begin met het delegeren van de minder kritieke dagelijkse taken aan vertrouwde werknemers waarvan u weet dat ze de klus kunnen klaren. Hierdoor kunt u zich concentreren op de grotere, belangrijkere problemen waarmee uw restaurant te maken krijgt.

1714 Schiedam Drink & Bites restaurant

You may also like...